Access Bars®

Een Access Bars sessie brengt direct meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en in je lichaam.

Access Bars, wat wordt daar mee bedoeld?

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen.

De Bars zijn 32 energetische punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema waar beperkende overtuigingen of inprentingen kunnen gaan vastzitten en deze ons leven beïnvloeden.

Hoe ziet een Bars sessie eruit?

Een sessie vindt liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen.

Door deze punten (Bars), in verschillende combinaties zachtjes aan te raken ontlaad alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden voor jezelf. Je ruimt als het ware oude blokkades op.

Kortom deze punten ontladen de beladen gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Hoe lang duurt een sessie en voor wie is het bedoelt?

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Een Bars sessie is geschikt voor iedereen die vrijer, gezonder en bewuster in het leven wil staan. As je éénmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars (punten) stromen, dan voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen.

Wil je écht verandering in het leven, is het raadzaam om zo’n vijf sessies in te plannen met steeds 2 weken ertussen.

Wil je meer weten over energetische behandelingen, kijk dan op de pagina van Hormoonbalans en de MTVSS – Immuunsysteem activatie.

Tarief:

  • € 60,00 ( los consult )
  • € 55,00 ( bij inplannen van 5 consulten 1x in de 2 weken = 25 euro korting)

Afspraak maken

Meer informatie of direct een afspraak maken voor een behandeling.