Magnesium Thuis

Wat magnesium voor je kan doen kun je ervaren in de praktijk zoals de Intensieve Magnesium Massage Beleving of de Magnesium Behandeling, maar uiteraard  kan je het ook voor eigen gebruik inzetten in je eigen vertrouwde omgeving en daarmee de weldaad van de magnesium dagelijks je voordeel mee doen.

Wil je een intensieve Magnesium Kuur Thuis?

Met de volgende producten kan jij je dagelijkse magnesium behoefte omhoog halen en op peil houden

Magnesiumolie*:

Advies is om deze dagelijks aan te brengen 2×10 sprays s’ morgens en s’ avonds voor het slapen gaan, m.n. onder op de voeten, onderbuik en/of oksels, daar wordt olie het best opgenomen. Doe je dit dan heb je al 50% van de algemene dagelijkse hoeveelheid magnesium binnen. De dosis mag ook verhoogd worden om het tekort op te vullen.

Kosten magnesiumolie: 200ml per per flacon á €16,45

Magnesiumsportolie*

Advies om dagelijks aan te brengen 2×10 sprays s’ morgens en s’ avonds voor het slapen gaan. Sporters en wandelaars kunnen het zowel na las na de inspanning aanbrengen. De olie ontzuurt de spiercellen na een intensieve training/werk en zorgt daarmee voor meer soepelheid van de spieren. Bij artrose en andere reumatische klachten wordt sportolie aanbevolen. Door de 3% DMSO (Dimethylsulfoxide) die toegevoegd is geeft het een ontstekingsremmende en pijnstillende werking en zorgt ervoor dat de sportolie sneller en dieper wordt opgenomen door de cellen. Na 5 minuten voel je al de ontspanning.    Kosten magnesiumsportolie: 200ml per flacon á €19,95

Magnesium Kristallen*

Advies is een voetbad van 20 minuten met 125mg kristallen op 3 liter water. Dit is de mildste manier van magnesium opnemen. Meest gebruikt voor totale ontspanning, voor bijvoorbeeld een heerlijke nachtrust. Dit is teven zeer geschikt voor het bestrijden van huidaandoeningen zoals eczeem en voetschimmel. Wil je via de kristallen het tekort aan magnesium snel inhalen wordt geadviseerd om dagelijks een voetbad te nemen.

Ligbad met magnesium kristallen daarin wordt geadviseerd 500 tot 800 gram kristallen te gebruiken. Deze opname van magnesium zorgt voor totale ontspanning van lichaam en geest. Daarnaast helpt magnesium ligbad bij slaapproblemen en huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis. Een magnesiumbad helpt het lichaam te ontzuren naar een goed PH waarde. Kosten magnesium kristallen; 2kg €18,95 / 4kg €34,95

* Alle producten kan je afhalen bij de praktijk op een voor jouw gewenst dag én tijdstip! je krijgt per besteld product een gratis brochure met uitleg, plus gratis een mini magnesium product.

Intensieve Magnesium Kuur voor in huis

Heb jij behoefte aan meer balans en wil jij je vitaler voelen? Of heb jij langdurige fysieke of mentale klachten als vermoeidheid, stress, slechte nachtrust, fibromyalgie, artrose, osteoporose en/ of reumatische klachten? Start dan met deze intensieve magnesium kuur voor een vitale gezondheid! De kuur houdt in dat je intensief bezig bent met extra magnesium opname via de huid en oraal in verschillende behandelingen voor thuis. Ga voor een gezonde start en begin met een extra magnesium kuur, maar dan heerlijk in je eigen huis!

Inhoud maand magnesium kuur pakket*

 • 4kg pot magnesium kristallen
 • 1kg zak magnesium kristallen
 • Magnesium sportolie 200mg
 • Magnesium sportgel 150ml
 • Magnesium citraat poeder 250gr
 • Magnesium Permsal handleiding
 • Magnesiumolie 50ml gratis cadeau t.w.v. €6,50!
 • Warmtepad Voeten gratis cadeau t.w.v.€9,95!
 • Magnesium gebruikersboek gratis cadeau t.w.v. €9,95!

Kosten van bovenstaand magnesium kuurpakket is €80,00

* Dit kuurpakket kan je afhalen bij de praktijk op een voor jouw gewenst dag én tijdstip!

Gebruik onderstaande gebruiksaanwijzing als richtlijn voor de magnesiumkuur:

*Let op: Enkele producten als de sportolie en magnesium citraat poeder gaan 2 á 4 maanden mee.

 • Vóór het douchen breng royaal magnesium sportolie aan over je hele lichaam. Buik, oksels en voeten voor de snelste opname. Laat dit 5 á 10 minuten intrekken en daarna afspoelen.
 • Spray de geheel beide voeten in met magnesium sportolie voor het slapen gaan. Wrijf je voeten tegen elkaar aan. Doe eventueel sokjes aan. Dit is voor een goede nachtrust 🙂
 • Ga je sporten? Breng direct vóór, tijdens of na het sporten met een bezwete lichaam magnesium sportgel aan en laat het 5 á 10 minuten intrekken voor effectieve werking. Werkt effectief tegen spierpijn en krampen.
 • Verminder suikers, koffie en thee, koolzuurhoudende dranken uit je eetpatroon want het ontneemt het magnesium uit je lichaam.
 • Mond spoeling: 1/3 magnesium olie en voeg 2/3 water toe.
  Geeft een goede PH-waarde in de mond, zorgt voor zeer snelle opname via de mond slijmhuid (favoriet bij de topsporters) en werkt antibacterieel tegen wondjes in de mond. Je adem zal direct fris ruiken!
 • Verminder het drinken van zuivel, zo blijven calcium en magnesium in balans.
 • 1 theelepel magnesium citraat poeder op 1 liter water verdeeld over de dag opdrinken. Drink je 1 glas? Voeg 1/4 theelepel toe aan je water, sap of smoothie.
 • Blijf trouw aan bovenstaande adviezen zodat het een routine wordt.

Heel veel succes en heb je vragen of wat dan ook dan mag je mij altijd benaderen.

Afspraak maken

Meer informatie of direct een afspraak maken voor een behandeling.