Voetreflextherapie

Voetreflexzonetherapie is een eeuwenoude behandelwijze waar veel mensen baat bij hebben. De belangstelling voor deze zienswijze neemt nog dagelijks toe.

De voeten geven een perfecte weergave van het menselijk lichaam. Alle delen van het lichaam, de organen , de botten, de zenuwen, de spieren en de gewrichten hebben een corresponderende reflexzone op de voet.

Door bepaalde druk uit te oefenen op deze reflexzones, gaan er impulsen naar de betreffende organen. Hierdoor heffen gevormde blokkades zich op. Wanneer deze blokkades zijn opgelost, wordt het lichaam gestimuleerd in het zelf genezend vermogen. Het lichaam komt meer in balans waardoor een prettig en ontspannen gevoel ontstaat.

 

Voetreflexzonetherapie is bijzonder geschikt voor:

  • iedereen met behoefte aan ontspanning
  • mensen met chronische, acute of psychische klachten

Deze klachten worden met behulp van voetreflexzonetherapie positief beïnvloed. Voetreflexzonetherapie is een ondersteunende natuurgeneeskunde die alleen of samen met de reguliere geneeskunde ingezet kan worden. Door het lichamelijke contact en aandacht voor de persoon is de behandeling ontspannend en helend.

 

De behandelingen:

  • zestig minuten; een complete voetreflexzonebehandeling met als afsluiting een ontspanningsmassage via de voeten.
  • negentig minuten; deze komt overheen met de zestig minuten massage met als extra een behandeling van de meridianen en massage op de benen.

Tarief:

  • 60 minuten / € 55,00
  • 90 minuten / € 75,00

Afspraak maken

Meer informatie of direct een afspraak maken voor een behandeling.