Stoelmassage voor bedrijven

Uit onderzoek blijkt dat lichamelijke aanraking van wezenlijk belang is voor de gezondheid en het psychische welzijn. Aanraking is de fysieke manifestatie van verbondenheid tussen mensen. Het is tevens het onzichtbare schouderklopje dat eenieder van ons zo nu en dan nodig heeft. Zéker in het tegenwoordige snelle bedrijfsleven.

‘Stoelmassage voor bedrijven’ sluit nauw aan op deze tijd. Het is een relatief korte massage die veel effect heeft op het lichaam en geest van uw werknemer. Bovendien is het een laagdrempelige massage omdat er door de kleding heen gemasseerd wordt. De massage werkt in op het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Het werkt preventief tegen allerlei klachten die eenieder tegenkomt in huidige gehaaste maatschappij.

De techniek die ik hanteer bestaat uit drukpuntmassage. Dit is afgeleid uit een Japanse massagetechniek; Shiatsu. Op een speciaal ontworpen stoel  behandel ik de rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen. Dit zorgt voor ontspanning van de spieren en verbetering van de doorbloeding. De stoelmassage geef ik op de werklocatie. Na de stoelmassage voelt uw medewerker zich alert en energiek. Het komt ten goede van de motivatie, de productiviteit en de gezondheid.

Logo licentie Stoel

Tarieven Stoelmassage voor bedrijven

Tarieven: op aanvraag

Afspraak maken

Meer informatie of direct een afspraak maken voor een behandeling.